Nelepon Kami +86-18688639324

Kumaha nangtoskeun alat mesin kawat tengah nyata

2021/06/16

Kumaha nangtoskeun alat mesin kawat tengah nyata


1. Minuhan standar nasional motong kawat

Anjeun henteu lepat, éta mangrupikeun sarat dasar anu teu tiasa langkung dasar.Kaasup katepatanstandar sareng standar kaamanan. Ieu katingalina lucu pisan, tapi éta saleresna mangrupikeun sarat dasar. Alesan kunaon ditulis nyaéta yén kaseueuran produk motong kawat ayeuna di pasar henteu minuhan standar nasional pikeun ngabales standar mesin motong kawat. Nyatana, éta pikeun gancang. Standar sutra bahkan henteu tiasa ngahontal akurasi posisi ulang sareng akurasi posisi dina standar akurasi anu paling dasar, janten patuh kana standar nasional didaptarkeun salaku anu munggaran. Ieu parantos aya sarat minimal pikeun kawat sedeng. Upami standar-standar akurasi nasional standar standar kaamanan sareng standar kaamanan anu henteu cocog sareng éta, naha anjeun isin nyebatna kawat sedeng luhur tibatan kawat gancang? Dokumén standar nasional paling dasar dibéréndélkeun di handap.
Lampiran: GB / T 7926-2005 Inspeksi Akurasi Mesin Kawat Listrik-Discharge Machine (Reciprocating Wire Type) GB / T 7926-2005
Mesin motong kawat debit listrik (jinis kawat bulak balik) kaayaan téknis JB / T 10082-2010

2. fungsi motong sababaraha

Fungsi fungsi multi-motong nyaéta ngagunakeun motong gancang pikeun ngaleungitkeun margin, teras nganggo pulsa alit kanggo scan pikeun ningkatkeun akurasi sareng lemesna. Ieu mangrupikeun cara ngolah anu biasa dianggo dina kawat anu ngalir laun. Ieu ogé fungsi anu dipiboga nalika konsép kawat tengah munggaran diusulkeun. Ayeuna seuseueurna kawat tengah tiasa minuhan aturan ieu.

3. Ngadopsi struktur tipe-C / pituduh linier / sekrup bola

Sanaos akurasi rel pituduh linier sareng rel panduan V-datar langkung saé dina industri, sareng kaunggulan sareng karugian struktur C bentuk sareng struktur garpu tuning masih diperdebatkeun di industri, dina kanyataanna, produk pituduh linier ayeuna jauh langkung saé tibatan pabrik motong kawat nyalira. Pitunjuk V-flat anu didamel gaduh akurasi anu saé sareng ingetan anu saé; ieu kusabab alat-alat manufaktur pabrikan pituduh linier jauh langkung saé tibatan alat-alat pabrik pabrikan motong kawat. Kakuatan sareng stabilitas mékanis tina struktur bentuk C langkung saé tibatan struktur garpu tuning. Utamana nalika kawat molibdenum ngageter nalika diolah, geter anu disababkeun ku struktur garpu tuning bakal nganyenyeri geter. Ieu tiasa dijantenkeun kaayaan pikeun mastikeun yén produk nganggo struktur sareng komponén presisi tinggi.

4. Ngadopsi drive servo AC

Sanaos motor stepper ogé dianggo dina pabrik alat mesin internasional pikeun ngadamel alat mesin presisi tinggi, harga motor stepper presisi tinggi ampir sami sareng servos AC. Sajauh kaayaan anu saleresna dina pasaran, motor AC diperyogikeun dipilih kusabab pasar. Unit drive motor AC kawilang lengkep, sahingga laju réspon sareng akurasi posisi sistem motor AC jauh langkung luhur tibatan sistem undak anu relatif low-end ayeuna di pasar. Tangtosna, hargana ogé rada béda. Sistem motor AC umumna dasarna 3500-4000 / poros, sedengkeun motor stepper réaktif dianggo, motorna 200-300, supirna didamel nyalira, sareng 100, motor stepper hibrid anu langkung saé dianggo. , Motor 500-600, sareng ratusan drive tiasa dicandak. Kami masih kedah percanten yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun mayar.

5. Antarbeurat parameter pamrosésan tiasa diatur sareng dilengkepan ku database ahli.

Ningali tulisan ieu, seueur jalma bakal mikir éta anéh, henteu tiasa ngolahnaparameter tina the middle threading be adjusted on the interface? But in fact, many of the so-called middle wire processing parameters are adjusted by a separate operation panel. The reason for this is because the previous editing and control system is used. It is clear that the editing and control system can only be programmed, and it was added later. The control function only controls the trajectory, so the wire cutting manufacturer has no choice but to add a separate panel to adjust the processing parameters. What is required here is that the discharge system is under the control of the control system, because the trajectory control system and the discharge system that are independent of each other cannot be automated. At this point, the middle wire must be in line with the slow wire, and some systems are on the surface of the system. The processing parameters are set here, the background is actually independent, you can only use the wire control to select 8 groups of processingparameter tina the discharge unit. The standard that the middle thread should have is: in the operation interface, the processing parameters can be selected arbitrarily, and the parameter library is equipped, that is, the preset processing parameters or the processing parameters used last time can be called.

6. Parameter ngolah tiasa dirobih dina program

Dina pamrosésan kawat anu laun, parameter pamrosésan tiasa sacara otomatis dirobih dina program numutkeun posisi nalika kandelna workpiece anu diolah robih. Metoda ieu tiasa dianggo pikeun ngarobih parameter-parameter workpiece atanapi nganggo kecepatan feed anu sanés pikeun bagian juru lempeng. . Ku alatan éta, campur tangan manual dina prosés ngolah diréduksi. Pikeun kawat tengah, ngarobih santunan anu pang gunana. Kusabab kaleungitan kawat molibdenum, nalika motong bahan damel ageung, potongan dugi ka tingkat anu tangtu, kusabab kaleungitan kawat molibdenum, santunanana diganti. Éta hartosna akurasi bagian anu diolah tiasa ningkat.

7. fungsi tegangan konstan

Nyatana, éta mangrupikeun fungsi pangaturan tegangan otomatis, kusabab parobihan tegangan saéstuna aya pangaruh anu hébat kana pangaruh motong. Ayeuna, kaseueuran alat mesin motong kawat nyoko kana cara ngégél kawat molibdenum ku palu anu beurat. Kauntungan tina struktur ieu nyaéta yén strukturna saderhana, gampang diterapkeun, sareng karugian Éta sacara otomatis tiasa ngimbangan parobahan tegangan low-frequency, sareng kamampuan pikeun ngimbangan parobahan tegangan-frekuensi tinggi dasarna nol. Ayeuna aya pangaturan tegangan éléktronik. Salah sahiji cara nyaéta ngagunakeun motor pikeun ngendalikeun perpindahan tong kawat. Metodeu anu umum nyaéta pikeun ngendalikeun motor pikeun ngencarkeun roda pituduh dina gelung kawat molibdenum. Cara ieu ngagaduhan kaunggulan sareng karugian masing-masing. , Tapi sahenteuna fungsi ieu diperyogikeun.

8. kéju éléktronik

Motong kawat saacanna nganggo kotak kontrol tangan. Upami anjeun hoyong ngalih jarak anu alit, éta bakal nguji kualifikasi kaulinan éléktronik operator. Jumlah gerakan ditangtukeun ku waktos mencét; éta akurat pisan, sareng sacara alami teu mungkin pikeun ningkatkeun akurasi. Ku alatan éta, dianggap perlu aya fungsi pangendali tina 1 gerakan mikron, sareng cita-cita na nyaéta ngagaduhan 1 mikron. Pikeun pilihan 10 mikron sareng 100 mikron, méja kerja tiasa dipindahkeun ku panangan éléktronik.

9. Fungsi posisi otomatis

Pikeun sababaraha rupa bagéan olahan anu béda, kawat tengah kedahna ngagaduhan fungsiposisi otomatis,anu ngabantosan ngabenerkeun titik rujukan tina bahan damel, anu hartosna yén akurasi pengolahan tiasa ditingkatkeun. Upami rujukan pamrosésan henteu akurat, kumaha akurasi ngolahna? Sahenteuna kedahna ngagaduhan fungsi bunderan jero, silinder, posisi ujung, sareng posisi otomatis tina sudut jero sareng luar. Dina waktos anu sami, akurasi posisi kedah kirang tina 2 kawat.

10. fungsi santunan pitch

Nyatana, tulisan ieu aya hubunganana sareng tulisan anu munggaran. Upami teu aya santunan pitch, akurasi tiasa nyumponan standar nasional dina tiori. Nanging, dina kanyataanana, sesah pikeun motong kawat tanpa santunan pitch pikeun minuhan indéks akurasi. Alesanna aya di dieu. Barang ieu dicandak misah sabab ogé ngalibatkeun masalah ingetan akurasi. Saatos alat mesin sedeng-threaded parantos dianggo salami waktos, leungitna akurasi tiasa dilereskeun ku fungsi santunan pitch, janten akurasi alat mesin tiasa balik kana kisaran standar nasional. Di jero.