Nelepon Kami +86-18688639324

7 poin anu anjeun kedah baca nalika milih mesin WEDM kawat tengah

2021/06/15

7 poin anu anjeun kedah baca nalika milih mesin WEDM kawat tengah


Dina jaman insentif kalapa ieu, mérek kawat sedengmesin motong kawat tools can be said to be endless, and the prices vary greatly. To purchase a cost-effective medium-wire mesin motong kawat tool, you can refer to the following points:

1. motong akurasi: Henteu kedah runtah pulpén sareng tinta. Sadayana terang yén éta penting pisan. Tangtosna, langkung luhur akurasi, langkung saé.

2. Bérés motong: Henteu aya tanda garis, bérés umum dihandapeun 1.5um.

3. Naha méja gantung ngagaduhan tanda garis péso: Ieu penting pisan pikeunkawat tengah,anu sacara langsung mangaruhan pangaruh panggunaan produk potong. Salaku conto, nalika kapang logam nyabok piring kalayan kandelna 0,5mm atanapi kirang, bakal aya burrs anu jelas. Upami éta kapang palastik, lem bakal bocor sareng kapang bakal dibasmi! Kaseueuran kawat tengah di pasar moal tiasa nyumponan sarat ieu kusabab desain rusak tina kabinet listrik. Kituna, punten ngabandingkeun taliti nalika milih! Pikeun nyingkahan karugian ageung pikeun anjeun. Sacara umum, kusabab stabilitas strukturna anu teu hadé dina pesawat, badan pesawat henteu ngalaman perlakuan sepuh, bahkan prosés tempering dileungitkeun. Stabilitas goréng tina kawat molibdenum bakal ngakibatkeun bérés dina sumbu X sareng Y.
4. Naha kalancaran arah X sareng Y sami: arah Y écés langkung goréng dibanding arah X, anu henteu tiasa ngahontal pangaruh anu dipikahoyong, sahingga mangaruhan akurasi motong.

5. Naha bérés permukaan taper motong saluyu sareng permukaan lempeng: Ieu henteu aya pangaruhna kana motong sareng kosongna cetakan logam sareng nyingkahan hawa, tapi éta penting pisan pikeun cet plastik!

6. Naha anjeun kedah ngencengkeun kabel sering nalika operasi motong kawat tengahmesin: Ieupenting pisan pikeun konsistensi akurasi, kusabab ketang kawat molibdenum béda, ukuran potongna béda, sareng bérésna ogé bénten pisan. Upami anjeun motong Sapasang cetakan peryogi sababaraha kali kawat, sareng presisi potonganna ogé tiasa dibayangkeun.

7. Naha bagian listrik alat mesin motong kawat didesain pisah sareng alat mesin: ieu mangaruhan pisan kana kahirupan jasa alat mesin. Kusabab lingkungan damel tina motong kawat ketat pisan, cairan kerja relatif korosif, sareng cai gampang dilebetkeun kana alat mesin. , Supados tingkat kagagalan listrik henteu luhur, sepuh listrik gampang.