Nelepon Kami +86-18688639324

Kumaha ngagunakeun mesin motong kawat CNC kalayan wajar?

2021/06/13

Kumaha ngagunakeun mesin motong kawat CNC kalayan wajar?

Kanggo panggunaan WEDM anu aman, wajar sareng épéktipanu diperyogikeunpikeun nuturkeun aturan operasi ieu:
 
(1) Gaduh pamahaman lengkep ngeunaan kinerja sareng struktur tuang kawat dina pamakean nyalira, sareng tiasa ngawasa prosedur operasi alat mesin sareng saluyu sareng sistem produksi kaamanan:
 
(2) Ngolah dina kisaran spésifikasi anu diijinkeun tina motong kawat sedeng, ulah dianggo kalayan kaleuwihan beurat atanapi over-travel;
 
(3) Salawasna parios kabel listrik alat mesin kawat tengah, nahaovertravel nusaklar sareng saklar ngabalikkeun aman sareng stabil, sareng damel kalayan lepat teu kénging;
 
(4) Numutkeun kana bagian pelumasan anu ditetepkeun dina manual operasi kawat tengah, sacara rutin nyuntik minyak pelumas anu ditetepkeun atanapi gajih pikeun mastikeun operasi anu fleksibel tina kawat tengah, khususna roda panduan sareng bantalan kedah rutin dipariksa sareng diganti;
 
(5) Sateuacan diolah, parios naha cairan damel tina kawat cekap sareng naha pipa cai sareng nozel teu kahalangan;
 
(6) Saatos turun tina padamelan, bersihkeun wilayah damel tina kawat tengah, bersihkeun perlengkapan sareng asesorisna, sareng sajabana;
 
(7) Rutin mariksa naha kawat-pindahalat-alat listrikbeueus sareng dipercaya, sareng ngusap sareng ngabersihkeun kanggo nyegah objék logam murag;
 
(8) Niténan sistem man man sareng mesin, sareng ngajaga pemusatan rutin sareng motong kawat;