Nelepon Kami +86-18688639324

Paparan yén sistem Hongmeng parantos ngaliput 9 juta alat: targét taun ayeuna nyaéta 360 juta

2021/06/08

Paparan yén sistem Hongmeng parantos ngaliput 9 juta alat: targét taun ayeuna nyaéta 360 juta


Tanggal 2 Juni, Huawei sacara resmi ngaleupaskeun HarmonyOSsistem operasi, which is a full-scenario sistem operasi independently developed by Huawei. After its debut, it attracted widespread attention and sparked intense discussions among many netizens.

Seueur pangguna Huawei ogé resep pisan kana sistem HarmonyOS, sareng pangguna anu nganggo modél anu patali ogé ningkatkeun sistem HarmonyOS pikeun kahiji kalina.
Numutkeun ka blogger anu aya hubunganana, Dr. Wang Chenglu, presiden perangkat lunak BG konsumén Huaweidepartemén, saurdina seminar dinten ayeuna yén jumlah alat Hongmeng taun ayeuna 360 juta, sareng ayeuna aya langkung ti 9 juta, sareng tujuan taun payun nyaéta ngahontal 1,23 milyar.
Dina waktos anu sami, Dr. Chenglu Wang ogé ngungkabkeun yén anjeunna ngaharepkeun 1,2 juta pamekar bakal ngiringan ékosistem harmoni taun ayeuna. Aya anu parantos 600.000 dugi ka 700.000. Tujuanana pikeun taun payun nyaéta 10 juta pamekar sareng tujuanna pikeun ngahontal 10 juta jasa harmoni.
Numutkeun laporan pangénggalna, salian ti produk Huawei sorangan, seueur pabrik sareng lembaga parantos ngumumkeun yén aranjeunna bakal nyambung ka Hongmeng, kalebet Bank China, China CITIC Bank (kartu kiridit), sareng China Guangfa Bank (kartu kiridit).
Diantarana, Bank of China ogé nyatakeun dina pengumuman yén salaku mitra strategis Huawei, saatos ngakses Hongmeng, anjeun ngan ukur kedah milarian pusat jasa Hongmeng pikeun gancang ngalebetkeun program "Bank of Chinese Currency Cash Reservation" pikeun janji, sareng kéngingkeun langkung merenah kontannajasa reservasipikeun 20 jinis mata uang asing nyimpen léngkah-léngkah unduhan aplikasi sareng pamasangan, pendaptaran pangguna, sareng sanésna, sareng nyederhanakeun prosés ngolah bisnis.
Salaku tambahan, seueur bank, perusahaan alat bumi sareng organisasi sanésna ogé parantos ngumumkeun rencana pikeun nyambung ka Hongmeng.
Ditilik tina tren pangwangunan ayeuna, kamajuan Hongmeng henteu diragukeun pisan gancang, sareng éta gancang dipikaterang ku sagala rupa lembaga domestik. Dipercanten yén pangaruh "Internét tina Sagalana" anu dipikahoyong Huawei bakal énggal-énggal kahontal, anu matak diarepkeun.