Nelepon Kami +86-18688639324

Metode kontrol sesar kawat rusak tina mesin motong kawat

2021/06/06

Metode kontrol sesar kawat rusak tina mesin motong kawat


1. Alat mesin kawat-gancang mindahkeun dasarna nyaéta alat kontrol buka-loop. Kusabab diulangakurasi posisihese dikontrol, sering kawat ngarecah bakal buruk akurasi pengolahan komo ngabalukarkeun runtah.
2. Upami kawatna rusak, kawatna kedah diratakeun deui sareng dianggit. Kusabab aya kokotor anu kabentuk saatos dibereskeun dina lapisan motong tina bahan padamelan, atanapi deformasi bahan saatos diolah ngajantenkeun lapisan motong sempit, padamelan threading janten sesah, sareng seueur waktos anu boros nalika motong ti mimiti.

Pondokna, kontrol wajar tingkat kawatna rusak tiasa ngahontal tujuan ningkatkeun akurasi pangolahan sareng efisiensi ngolah. Dina tulisan dinten ieu, kuring bakal nyaritakeun ngeunaan cara kontrol kawat mesin motong kawat rusak.
Gagalna kawat rusak sering tina mesin motong kawat anu gancang-gancang hubunganna caket sareng sababaraha alesan, sapertos kualitas kawat molibdenum, sistem konéksi kawat, sistem pasokan coolant sareng cair, catu daya pulsa, peraturan pamrosésan pulsa, jst Ku ngadalikeun faktor-faktor ieu , sering gagal tiasa dikirangan. Langgar kawat rusak.

1. Kualitas kawat-motong kawat molibdenum sorangan

Mesin motong kawat anu ngalir gancang-gancangna nganggo kabel molibdenum anu digambar tiis kalayan diaméter 0.12 ~ 0.2mm salaku kawat molybdenum motong kawat. Ngeunaan masalah kawat molibdenum, mimiti kuring hoyong mamatahan ka sadayana rerencangan mésér kawat molibdenum asli. Ayeuna, aya teuing kabel molybdenum palsu di pasar. Anjeun tiasa konsultasi ka pabrik kawat molibdenum utama pikeun milari dealer biasa lokal kanggo ngagaleuh. Nalika mésér kawat molibdenum, perhatoskeun beurat na sareng ati-ati. Éta sutra anu henteu cekap béas, sareng henteu cekap béas sering hartosna yén ieu palsu.
Salaku tambahan, sadaya jelema kedah merhatoskeun neundeun kawat molibdenum, sareng mayarperhatian kanaha bungkusan anu disegel vakum utuh pikeun nyingkahan masalah oksidasi nalika disimpen. Beungeut kawat molibdenum bakal gampang peupeus saatos dioksidasi, sareng sipat tarik bakal buruk. Kawat gampang pegat nalika mesin debit listrik, sareng waktos mesin anu stabil pikeun alat mesin janten langkung pondok. Abdi mésér kawat molibdenum énggal sareng ningali warna na. Kilat logam hideung ngagurilap nyaéta kawat anyar, sareng kawat molibdenum poék sareng kulawu nyaéta kawat molibdenum teroksidasi. Pikeun tilepan anu kadua, candak sapotong kawat sareng tikungan sababaraha kali dina titik anu sami, maksa yén langkung jumlah tikungan, kualitasna langkung saé

2. Pangaruh tina sistem transportasi sutra sareng operasi anu aya hubunganana

Réliabilitas sistem transportasi kawat diwujudkeun dina sababaraha aspék sapertos debit kawat seragam dina drum panyimpenan kawat, geter sakedik kawat molibdenum di daérah pamrosésan, sareng commutation anu dipercaya.
1. Pikeun tong neundeun kawat, unggal rotasi maju atanapi mundur, kawat molibdenum tiasa ngarambat langkung ti 0.2mm sapanjang sumbu laras kawat pikeun mastikeun jarak anu cekap pikeun kawat. Dina waktos anu sasarengan, nalika kawat asup sareng kaluar, umumna dijepit ku pos panduan permata. Kawat molybdenum motong kawat nyegah kawat molibdenum motong kawat tina nyusun sareng ngarusak kawat kusabab gerakan aksial tina kawat molibdenum motong kawat. Umumna, parios pangiriman tong kawat sareng pos panduan permata nalika kawat tumpang tindih: â 'Tong kawat henteu ngagaduhan gerakan aksial sareng runout radial. â‘¡ Kareta ngalir langkung ti 0.2mm sapanjang sumbu laras kawat unggal-unggal tong kawat diputer. Pos panduan permata bakal bobo kusabab sering gesekan ku kawat molibdenum. Saluyukeun pos pituduh permata supados tiasa nahan kawat konci.
2. Jitter kawat molibdenum mangrupikeun masalah anu langkung rumit sareng sesah kanggo direngsekeun. Kawat molibdenum anu dipotong kawat ngagaduhan jitter anu kawilang ageung di daérah pamrosésan, anu bakal ngabalukarkeun kawat molibdenum anu dipotong kawat caket teuing kana bahan damel sacara lokal, nyababkeun arus debit ageung teuing atanapi ngagambar busur ngabakar kawat molibdenum . Dina waktos anu sasarengan, kualitas permukaan permukaan cut bakal buruk. Konsensus ayeuna nyaéta pikeun ngirangan jumlah tautan anu ngarahkeun, nyaéta, ngirangan jumlah roda pituduh transmisi pikeun ngirangan geter, sareng dina waktos anu sami ningkatkeun konsistensi komutasi positip sareng négatip tina sistem transportasi kawat dina kawat-motong tegangan kawat molibdenum. Salaku conto, sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu:
gambar
F mangrupikeun kasaimbangan beurat otomatis, D, E, G, sareng H nyaéta otomatispituduh sapihakkabayang, sareng B sareng C mangrupikeun roda pituduh dua hala. Nalika drum panyimpenan muterkeun jarum jam, A sareng B mangrupikeun sistem pengambilan, sareng I, H, G, F, E, D, sareng C mangrupikeun sistem dahar-benang. Nalika tabung sutra muterkeun jarum jam, A sareng B mangrupikeun sistem dahar-benang, sareng sésana mangrupikeun sistem anu nampi benang. Éta tiasa ditingali yén gaya narik kawat konci béda nalika rotasi payun sareng mundur. Kusabab kakuatan tarik anu béda, tatu kawat dina kendang panyimpenan diperketat dina hiji arah sareng dirobihkeun ka arah anu sanés. Gampang nyababkeun bagian transmisi kendang kawat, angkot, sareng sistem roda panduan nganggo sareng akurasi na robih. Goréng, parahkeun jitter kawatna. Dina prosés pamakean awal, benang otomatis ngencarkeun counterweight F ditambihan, sareng mendakan yén utas sering dicandak (utamina kusabab manteng tina benang) sareng benang gampang rusak. Saatos benang dikencarkeun, F dipiceun, sareng benang dikenceng unggal 4 jam atanapi langkung. Henteu aya pamutahiran anu signifikan dina kaayaan ngagebeg.
Panilitian mendakan yén dina sistem I, H, G, F, E, D, sareng C, pangaruh H langkung jelas kecuali F. Robah jalur kawat ka I, G, E, D, C, B, sareng A. Saatos muka liang dina bagian anu saluyu tina alat mesin sareng nyandak ukuran anti-splash tangtu, jitter tina kawat molibdenum parantos ningkat sacara signifikan. Dina waktos anu sasarengan, anggo silinder panyimpenan kawat sareng roda panungtun dikirangan, kagagalan rusak kawat nalika diolah sacara nyata ngirangan, sareng kualitas permukaan bahan damel ningkat. Dina pangropéa sadidinten, upami aya réspon anu gemet atanapi henteu normal, parios roda panduan kendang panyimpenan benang gancang-gancang, sareng ngagentos bagian anu tos dipakai tepat waktos. Dina kaayaan normal, roda panduan kedah diganti unggal 3 bulan operasi beban pinuh; bantalan tong kawat bakal diganti unggal 1,5 dugi ka 2 taun; tong neundeun kawat kedah tepat dibuleudkeun sareng uji kasaimbangan statis kedah dilakukeun dina waktos anu sami. Dina operasi anu saéstuna, upami sistem pengetatan kawat tegangan konstan henteu dipercaya, éta tiasa dianggo dina ngolah. Sabalikna, pamrosésanna bakal dieureunkeun saatos unggal ruas dipotong sareng kawatna bakal dikencétan. Ieu kusabab kawat molibdenum anu dipotong kawat bakal manteng sareng janten langkung lami sareng lami salami diolah. Upami ipis, kaluarna ogé bakal nyababkeun kawat molibdenum pareum. Dina raraga nyingkahan kawat motong kawat molibdenum jitter disababkeun ku teu cukup tegangan, kawat umumna diperketat unggal 4 jam atanapi langkung. Istiméwa nyaéta pikeun ngolah bahan tambaga murni. Nalika pendinginan tambaga gancang bakal nyemprotkeun deui kawat molibdenum, kawat molibdenum anu dipotong kawat bakal langkung kandel sareng tegangan bakal ningkat, anu bakal ningkatkeun beban sistem transportasi kawat sareng nyababkeun akurasi bagian transmisi sapertos bantalan kana gancang buruk. Disarankeun unggal ngolah Ngeunaan 2h pikeun ngaleutikan sutra sakitar 10mm.
3. Réliabilitas komutasi kalebet drum panyimpenan kawat tiasa lirén ngadadak sareng mimitian dina arah tibalik kalayan gancang nalika ngalir kana posisi stroke. Salami periode ieu, catu daya pulsa kedah tiasa leres-leres ngeureunkeun pamrosésan, sareng neraskeun pamrosésan nalika kawat molibdenum dipotong sacara online kalayan kecepatan anu tangtu. Dina alat mesin baheula, bumper, saklar perjalanan, set relay, sareng sajabana umumna dianggo pikeun ngalengkepan prosésna. Kusabab tabrakan mékanis sering nalika diolah, bumper sareng saklar perjalanan sering rusak, sareng komutasi anu teu dipercaya tiasa ngarusak kawat sareng ngabakar kawat. Pikeun méréskeun masalah ieu, disarankeun nganggo saklar magnét tanpa kontak mékanis. Sacara umum, saklar magnét langsung tiasa ngendalikeun relay 24V, janten alat mesinna moal dirobah teuing. Kedah aya sababaraha titik kontrol sampling nalika frékuénsi luhur dipegatkeun nalika commutation, sapertos arus motor ngamimitian sareng ngajalankeun, kontak dina kontak motor relay motor kawat, sareng sajabana, pikeun mastikeun yén komutasi ngarusak pulsa sareng kaayaan ngolahna henteu tiasa dipercaya sareng pulsa henteu dikirim. Kelamin.