Nelepon Kami +86-18688639324

Karakteristik sareng kasusah ngolah bagian alat médis

2021/06/04

Karakteristik sareng kasusah ngolah bagian alat médis


2. Analisis Kasesahan dina Ngolah Produk Alat Médis

1. Hésé pikeun ngolah bahan paduan titanium

90% komponén implan alat médis didamel tina alloy titanium Ti6Al-4V. Kusabab beurat enteng na, kakuatan tinggi na tinggikasaluyuan bio, titanium alloy 6AL-4V parantos janten bahan anu paling sering dianggo pikeun alat implan médis. Titanium alloy 6AL-4V biasana dipaké dina produksi sendi pinggul, sekrup tulang, sendi tuur, pelat tulang, implan gigi, sareng komponén sambungan tulang tonggong. Paduan titanium gaduh ciri gawé pengerasan. Sudut motong ageung nalika prosés mesin, chip anu dihasilkeun ipis, sareng daérah kontak anu relatif alit kabentuk dina alatna. Salaku tambahan, gaya motong tinggi nalika prosés mesin, digabungkeun sareng gaya gesekan nalika aliran chip, sacara komprehensif bakal ngakibatkeun panas motong lokal anu luhur teuing alat. Konduktivitas termal goréng tina alloy titanium nyegah panas motong tina dilakukeun gancang. Hasilna, sajumlah ageung panas motong dikonsentrasikeun dina ujung motong sareng permukaan alat. Kakuatan motong tinggi na motong panas sacara komprehensif bakal ngabalukarkeun kawah sabit sareng nyababkeun kagagalan alat gancang.
Modulus élastisitas anu kawilang rendah ngajantenkeun paduan titanium langkung élastis tibatan baja. Ku alatan éta, gaya motong anu langkung seueur kedah dihindari pikeun mastikeun yén rebound bahan padamelana alit. Bagian berdinding ipis gaduh kacenderungan cacat dina tekenan alat, nyababkeun masalah obrolan, gesekan komo kasabaran. Konci pikeun méréskeun masalah nyaéta mastikeun kaku tina sadaya sistem. Penting pisan ngagunakeun ujung motong anu seukeut sareng alat géométri anu leres. Salaku tambahan, paduan titanium gaduh kacenderungan ngaréaksikeun kimia sareng paduan sareng alat-alat motong dina suhu anu luhur, sareng chip-chipna condong dilas dina permukaan alat.

2. Alat mesin dipercaya sareng kompak

Parabot ngolah peralatan médis kedah tiasa ngolah alit sarengbagian kompléksdidamel tina bahan anu sesah diolah (sapertos titanium alloy atanapi stainless steel) kalayan sarat akurasi anu luhur. Salaku conto, ngolah tulang sareng bagian ngagantian gabungan rada rumit. Kusabab kinerja motong anu goréng tina bahan anu diolah, kosong biasana saham batang-anu hartosna seueur logam kedah dipiceun. Ku alatan éta, bagian bagéanna dialungkeun kana bentuk anu caket kana produk réngsé, tapi ieu ogé nambihan kasulitan-kabutuhan pikeun ngadamel jig anu rumit sareng mahal. Faktor sanés anu ningkatkeun kompleksitas pamrosésan nyaéta kisaran toleransi anu sempit.
Bagian sareng komponén alat médis gaduh sarat anu tinggi dina matérial, akurasi ngolah, sareng permukaan, anu meryogikeun reliabilitas tinggi sistem pengolahan. Hasilna, sarat anu kacida luhurna ditumpukeun dina alat mesin, perlengkapan, alat motong, sareng perangkat lunak CAM. Karya-karya biasana diolah dina peralatan ngolah peralatan médis anu canggih sapertos mesin bubut otomatis Swiss, alat-alat mesin multi-spindle sareng tabel puteran. Alat mesin ieu seuseueurna dicirian ku ukuran anu alit pisan sareng struktur anu ringkes pisan.
Karakteristik sareng syarat ngolah bagian alat médis henteu diragukeun ngamajukeun pamekaran téknologi olahan sareng solusi pikeun ningkatkeun daya saing sareng efisiensi produksi perusahaan alit sareng sedeng dina ngolah alat médis.

3. Alat anu stabil sareng éfisién

Sacara umum, industri alat médis béda ti industri pengolahan mékanis anu sanés dina tilu poin:
Mimiti, sarat pikeun alat-alat mesin kawilang tinggi. Alat-alat pangolah peralatan médis canggih sapertos mesin bubut otomatis Swiss, alat-alat mesin multi-spindle sareng tabel puteran sacara lengkep béda ti pusat mesin anu biasa sareng mesin bubut. Éta ukuranana leutik pisan sareng kompak pisan dina strukturna. Pikeun matuh ka sarat sapertos kitu, struktur alat ogé peryogi desain khusus, ukuran alatna ogé diperyogikeun alit, sareng kaku alatna kedah dipastikeun dina waktos anu sami. Salaku conto, séri ISCAR SWISSCUT khususna ditujukeun pikeun alat-alat mesin jenis cam, anu ngirangan masalah daérah pengolahan alit sareng gangguan gampang. The sisipan tiasa gampil diganti tina kadua sisi batang alat. The sisipan-presisi tinggi sareng desain wadah alat padet mastikeun Repeatability tinggi. MINCUT mangrupikeun alat pangénggalna anu dikembangkeun ku Iscar, anu tiasa dianggo pikeun muter sareng ngagiling. Alat ukuran leutik gaduh kaku anu luhur sareng tiasa dilarapkeun kana alat-alat mesin multi-spindle atanapi pusat mesin.
Kadua, butuh efisiensi ngolah anu luhur. Pikeun alat médis, hal anu paling penting nyaéta épisiensi pamrosésan, nyaéta siklus pamrosésan, anu meryogikeun agul tiasa diganti dina waktos anu pang pondokna. Iscar's MULTI-MASTER Transformers ditukeurkeun sétingan cutter tiasa ditukeurkeun sareng sirah pamotong panggilingan anu béda ngan ukur sababaraha detik. Konsép parobihan alat gancang ngagaduhan jaminan anu saé pikeun siklus pengolahan. Salaku tambahan, umur alat diperyogikeun janten mantep sareng salami mungkin. Alat-alat kualitas luhur kedah dianggo saloba-gancangna, kalayan koordinasi palapis, ujung motong, géométri chip-breaking, sareng struktur alat. Ku cara kieu, operasi 24-jam alat mesin tiasa dijamin, sareng éta tiasa bersaing sareng pesaing sanésna di pasar kalayan épisiénsi produksi anu luhur pisan, sahingga kéngingkeun kaunggulan kompetitif.
Katilu, dina hal workpiece éta sorangan, éta bénten pisan sareng bagian mékanis anu sanés. Alat médis anu ditanamkeun dina awak manusa mimitina meryogikeun finish permukaan anu saé pisan, presisi anu luhur pisan, sareng henteu nyimpang. Ieu ngabutuhkeun alat motong pikeun nyumponan sarat pamrosésan anu luhur tina desain struktur agul kana desain palapis sabeulah. Salaku tambahan, éta ogé kalebet akurasi posisi anu sabeulah tina sabeulah, anu henteu tiasa maliré kana sarat kualitas luhur bari mastikeun paningkatan épisiénsi.

4. solusi lengkep

Iscar jero dianalisis karakteristik implan dina industri alat médis pikeun ningkatkeunprosés proséskomponén ieu pisan kritis. Ku alatan éta, Iscar ogé ngarancang sareng ngadamel alat khusus, sisipan sareng suling chip pikeun ngolah alloy titanium Ti6Al4V sareng kéngingkeun nilai toléransi presisi tinggi anu diperyogikeun dina bidang khusus ieu. Dina raraga kerjasama sareng pabrik bagian sapertos pikeun nyoko kana alat produksi na anu aya, Iscar ogé nyayogikeun alat khusus pikeun nohonan aplikasi anu béda-béda.
Pabrik tungtung karbida padet sareng ujung motong anu seukeut anu dikembangkeun ku Iscar tiasa dianggo pikeun ngolah bagian cekung tanpa burrs. Pabrik tungtung ieu tiasa ngahontal panggilingan polishing kalayan margin maksimum 0,01mm dina semi-pagawean sareng pagawean. Kami ogé parantos ngembangkeun alat anu ogé dianggo pikeun ngolah aloi titanium sareng palapis stainless steel-PVD dumasar kana substrat sisikian ultra-halus pikeun ngahontal mesin gancang-gancang kalayan kecepatan motong tinggi sareng pakan anu luhur. Diaméter cutter panggilingan leutik, sareng stratégi mesin defleksi tiasa dianggo dina pamrograman. Kauntungannana nyaéta yén gancang motong dina diaméter luar cutter tiasa didapet, panyabutan chip lancar, luas kontak daérah motong langkung handap, sareng panas motong langkung handap.
Jurusan panilitian sareng pamekaran Iscar mendakan yén ngarobah aplikasi dina industri alat médis, sasmita sabeulah atanapi suling chip kedah ditingkatkeun. Dina raraga nyumponan kabutuhan pangguna, ISCAR parantos ngembangkeun agul-agul taneuh anu kualitas luhur, sapertos VCET, DCET, CCET, sareng sajabana géométri agul nyaéta WF. Téknologi produksi maju Iscar ngajamin yén wilah anu ningkat sapertos parantos ngagosok seruling chip pikeun ngahontal kualitas permukaan anu hadé pikeun semi-pagawean sareng pagawean. Dina sababaraha aplikasi khusus, ISCAR tiasa nyayogikeun sisipan VCGT kalayan suling chip MD pikeun kéngingkeun kualitas permukaan anu luhur. Iscar's JET-CUT péso motong péso, kalayan lébar sabeulah 3mm sareng 4mm, ngagaduhan kualitas permukaan anu luhur sareng umur alat anu panjang. Asal tina kapercayaan Iscar yén teu aya wates pikeun ningkatkeun, Iscar parantos ngembangkeun alat-alat sistem pendinginan tekanan tinggi HP dumasar kana séri TANG-GRIP.
Pamakéan téknologi sareng alat anu kabuktosan sareng parameter motong anu diverifikasi tiasa langkung pas dina nyanghareupan pamrosésan bagian alat médis sareng komponenana anu diluncurkeun dina pasaran. Dumasar kana taun pangalaman dina industri alat médis, Iscar ogé parantos ngaluncurkeun alat pakakas pikeun industri alat médis pikeun gawé bareng alat-alat mesin DMG pikeun nyayogikeun nasabah proyék-proyék turnkey.
Iscar ningali prospek pangwangunan anu ageung pikeun mesin médis sareng ngainvestasikeun seueur tanaga tanaga sareng sumber daya bahan pikeun ngembangkeun alat-alat khusus pikeun ngolah peralatan médis. Iscar ngadegkeun departemén R&D médis khusus pikeun kantor pusatna. Aya 7 insinyur profesional anu kalibet dina desain program. Aranjeunna gaduh pangalaman anu beunghar sareng parantos kalibet dina panilitian pakakas ngolah alat médis langkung ti 12 taun.
Ayeuna, proporsi péso anu dianggo dina industri alat médis dina produk péso Iscar sakitar 6% dugi ka 7%, sareng dipiharep proporsi ieu bakal naék janten 10% dugi ka 12% dina 2 ka 3 taun ka payun.