Nelepon Kami +86-18688639324

Trend pangembangan pakakas mesin CNC

2021/06/03

Trend pangembangan pakakas mesin CNC

Dina hal akurasi mesin, dina 10 taun ka pengker, akurasi mesin pakakas mesin CNC biasa ngagaduhanningkat tina 10μm to 5μm, and the precision machining center has ningkat tina 3~5μm to 1~1.5μm, and the ultra-precision machining accuracy has begun to enter the nanometer level ( 0.001μm). The improvement of machining accuracy lies not only in the use of ball screw pairs, hydrostatic guides, linear rolling guides, magnetic suspension guides and other components, which improve the control accuracy of the CNC system, and the application of high-resolution position detection devices, but also the use of various Error compensation technology, such as screw pitch error compensation, tool error compensation, thermal deformation error compensation, spatial error comprehensive compensation, etc.
 
Dina hal kagancangan ngolah, ngolah gancang-gancang asalna di awal taun 1990an. Éta dicirikeun ku aplikasi spindle listrik sareng motor linier, anu ageung ningkatkeun kagancangan spindle. Kecepatan feed ngahontal 60m / mnt atanapi langkung, sareng percepatan pakan sareng deselerasi ngahontal 1 ~ Diluhur 2g, laju spindel tiasa ngahontal luhur 100000r / mnt. Pakan gancang-gancang ngabutuhkeun sistem kontrol numeris pikeun gaduh speed itungan gancang sareng periode sampling anu pondok. Éta ogé meryogikeun sistem kontrol angka gaduh akselerasi jalur sateuacanna anu cekap (deceleration) kamampuan preprocessing optimasi (pamrosésan payun), sareng sababaraha sistem tiasa ngolah 5000 blok sateuacanna. Dina urutan pikeun mastikeun kagancangan ngolah, sistem CNC high-end tiasa ngarobih tingkat pakan 2000 janten 10000 kali per detik.

1) Ngembangkeun arah anu komprehensif


Kalayan pamekaran alat mesin CNC nuju integrasi fungsional, éta langkung katingali dina: beban workpiece otomatissareng ngabongkar, posisi otomatis tina workpieces, setting alat otomatis, ukur workpiece otomatis sareng santunan, sareng pengeboran integral "universal", péngkolan, pikaboseneun, panggilingan sareng grinding "Processing" sareng "processing lengkep" anu ngahijikeun beban, ngabongkar, ngolah, sareng ngukur.
gambar

2) Pangwangunan nuju kacerdasan


Kalayan penetrasi kontinyu sareng pamekaran kecerdasan jieunan dina bidang komputer, sistem kontrol angka numuwuhkeun dina arah intél. Dina generasi sistem kontrol numeris anu anyar, kusabab ngadopsi mékanisme kontrol sapertos "Evolutionary Computation", "Fuzzy System" sareng "Neural Network", kinerjana ningkat pisan, sareng prosés pamrosésan nyaéta Control adaptif, idéntifikasi beban otomatis , generasi otomatis parameter prosés, kompensasi dinamis tina parameter gerak, diagnosis calakan, ngawaskeun calakan sareng fungsi sanésna.

gambar

3) Pangwangunan nuju jejaring


Sistem CNC anu maju ayeuna nyayogikeun pangguna nganggo kamampuan jaringan anu kuat. Salian ti panganteur RS232C, éta ogé ngagaduhan panganteur DNC kalayan fungsi panyangga jarak jauh, anu tiasa ngawujudkeun komunikasi data antara sababaraha alat mesin CNC sareng langsung ngadalikeun sababaraha alat mesin CNC. Sababaraha parantos dilengkepan ku fungsi komunikasi sareng jaringan daérah lokal sareng antar muka jaringan, anu ngamajukeun integrasi sistem sareng integrasi inpormasi, sareng ngadamel program online jauh, simulasi jarak jauh,operasi jauh, Mantau jauh sareng diagnosis sesar jauh mungkin.

gambar

4) Pangwangunan nuju nyetir paralel


Struktur alat paralel mesin saderhana tapi matématika rumit. Gerakan sadaya platform ngalibatkeun operasi matématika anu cukup, janten alat mesin paralel mangrupikeun mékanisme anu inténsif pengetahuan. Dibandingkeun sareng alat-alat mesin tandem tradisional, alat-alat mesin paralel ngagaduhan kaunggulan kaku anu tinggi, kapasitas bantosan anu luhur, kecepatan luhur, presisi tinggi, beurat enteng, struktur mékanis saderhana, biaya pabrik anu murah, sareng tingkat standarisasi anu luhur. Aranjeunna parantos hasil dilarapkeun dina sababaraha bidang.