Nelepon Kami +86-18688639324

Aplikasi motong kawat dina ngolah kapang

2021/06/01

Aplikasi motong kawat dina ngolah kapang

Analisis prosés anu wajar, desain anu wajar tina struktur kapang, sareng analisis anu wajar tinatéknologi ngolahaya hubunganana sareng akurasi prosés kapang. Ngaliwatan tekad tina liang benang sareng optimalisasi jalur motong, prosés motong ningkat, anu mangrupikeun cara anu épéktip sareng penting pikeun ningkatkeun kualitas motong sareng efisiensi produksi.

1. Prinsip ngolah motong kawat:

Prinsip motong kawat nyaéta ngagunakeun tabung panyimpenan kawat, pigura luhur sareng handap pikeun ngadamel kawat molibdenum bales ku kecepatan luhur. Diantarana, aya bantalan sareng roda panduan dina pigura kawat luhur sareng handap pikeun ngendalikeun katepatan nangtung sareng liniér kawat molibdenum, sareng bahan damel dina pigura kawat luhur sareng handap. Éta dirojong ku dua pelat pelataran. Catu daya pulsa mawa éléktroda positip sareng négatip tina kawat molibdenum sareng bahan padamelna masing-masing, sareng logamna dilebur sareng dihuapan ku suhu luhur anu dihasilkeun ku debit, sahingga bagian kaleuwihan tina workpiece dipotong numutkeun anu parantos ditangtukeun lintasan pikeun kéngingkeun naon anu urang peryogikeun. Metodeu ngolah struktur kapang, ngolah motong kawat dibagi kana kawat gancang sareng kawat laun. Kawat gancang gaduh prosés pamrosésan anu murah sareng béaya rendah, sareng kawat gancang gaduh biaya sareng akurasi pengolahan anu luhur.

2. ciri dasar:

(1) Nalika téknologi motong kawat janten langkung sampurna, sistem CAD / CAM tina input grafik kana prosés mesin parantos kabentuk, sareng otomatisasi mesin EDM kawat parantos diwujudkeun. Dina prosés produksi, bentuk rumit sareng kontur geometri pesawat tiasa diteukteuk.
(2) Kusabab éksposisi positip sareng négatip, titik pamrosésan tiasa ngahasilkeunhawa sakumahajangkungna 10 000 â „ƒ. Dina kisaran suhu ieu, sagala rupa objék logam tiasa dilebur. Ku alatan éta, éta tiasa ngolah rupa-rupa logam karasa luhur, sapertos waja alat anu dipasén, karbida semén, inten polycrystalline sareng sajabana.
(3) Sudut anu seukeut sareng juru anu jelas anu sering muncul dina seueur rongga kapang anu sesah kahontal dina mesin. Upami éta liang anu ngaliwatan sareng liang liwat anu nganggo lancip alit, prosés motong kawat tiasa gampang ngarengsekeun masalah ieu. masalah.
tilu. Optimisasi jalur sutra
Dina kapang motong kawat, ngaoptimalkeun kawat routing tina kawat éléktroda mangpaat pikeun ningkatkeun kualitas motong sareng pondok waktos pamrosésan. Ku alatan éta, dina pamrograman tina pengalihan kawat, éta kedah didasarkeun kana ukuran, bentuk sareng akurasi sarat tina bahan damel, ukuran celah debit éléktroda sareng ukuran celah antara cetakan cekung sareng cembung sareng faktor sanés, digabungkeun sareng poin-poin ieu pikeun nganalisis sacara komprehensif: â 'Sacara umum, Coba atur jalur kawat dina prosés motong bagian sareng jaga pigura dukungan bagéan clamping dina sistem koordinat anu sami pikeun mastikeun akurasi posisi; â‘¡Titik awal jalur kawat kedah disusun arah anu jauh tina bagian alat pikeun motong, Akhirna baralik ka arah perlengkapan pikeun motong, sareng ngatur pipisahan sareng motong di tungtung jalur kawat; â ‘¢ Dina prosés motong, juru (atanapi juru anu langkung seukeut) tina sababaraha cetakan rawan runtuh (atanapi ngabuleudkeun), anu kedahna saluyu sareng kaayaan anu khusus Motongkeun kabel na parameter parobihan; â ‘£ Kanggo sababaraha cetakan kalayan sarat anu presisi tinggi, dina raraga ngirangan deformasi, ningkatkeun lapisan metamorfik permukaan pengolahan kapang, sareng ningkatkeun umur palayanan cetakan. ⑤ Kusabab diaméter kawat éléktroda sareng celah debit, garis tinggi anu nonjol tina permukaan motong kadang-kadang muncul dina simpang permukaan motong tina cetakan. Nalika motong, perlu milih jalur pemotongan anu wajar numutkeun struktur kapang, sareng nyobian nyingkahan fenomena tonjolan dina prosés pamrosésan.
Opat. Tekad tina celah debit
Dina prosés produksi anu saéstuna, aya seueur faktor anu mangaruhan celah debit tina motong kawat, utamina kalebet: sipat mékanis tina bahan kapang, struktur sareng bentuk kapang, syarat téknis kapang, laju kawat éléktroda, ukuran tegangan, sareng operasi roda pituduh. Status, jinis cairan kerja, konsentrasi sareng tingkat kontaminasi, ogé parameter pangaturan listrik suplai kakuatan pulsa, jst.
Dina prosés operasi anu saéstuna, dina raraga akurat nangtoskeun celah debit, sateuacan unggal pemrograman, numutkeun kaayaanana pamrosésan anu diatur, candak sapotong tés tina bahan anu sami sareng kapang sareng cobian motong kotak. Teras, celah debit saleresna diukur, sareng offset anu wajar diitung salaku dasar pikeun nyaluyukeun garis tengah kawat éléktroda (lintasan kawat anu saleresna). Salaku tambahan, ukuran celah debit bakal bénten-bénten gumantung kana bahan kapang. Sacara umum, bahan kalayan titik lebur anu handap ngagaduhan celah debit anu langkung ageung tibatan bahan anu ngagaduhan titik lebur anu luhur. Celah sékrési waja anu dipeuncit langkung ageung tibatan baja anu teu dipencét, sareng celah pangiriman tina bahan anu gaduh kapasitas panas alit sareng konduktivitas termal anu kirang langkung pakaitna langkung ageung.
Fives. Pilihan kapang cetakan clearance
Tekad anu ditangtoskeun tina celah anu cocog antara cembung sareng maot cekung tina maot kosong langsung dikaitkeun sareng akurasi bagian anu kosong sareng kualitas bagian silang tina bagian kosong, sareng mangaruhan kahirupan jasa tina maot. Numutkeun kana kandel sipat mékanik bagian anu bakal diolah, celah kapang dipilih. Nalika bahan bagian-bagian kosong parantos robih tina lemes kana cangkéng, jurang antawisna cembung sareng cekung maot laun-laun ningkat. Jurang biasana tiasa dipilih dina 10% dugi ka 12% tina kandel matéri. Sacara umum, pikeun bahan lemes (sapertos aluminium lemes, tambaga murni, sareng sajabana), celah dipilih dumasar kana 10% dugi ka 12% tina kandel bagian anu kosong; pikeun bahan semi-sesah (sapertos aluminium keras, kuningan, sareng sajabana), celah dipilih numutkeun kandel bagian kosongna Pilih 12% -15% kandelna; pikeun bahan anu atos (sapertos pelat waja ipis, lambar waja silikon, sareng sajabana), pilih 15% -20% tina kandel bagian anu ditinju. Salaku tambahan, pangaluyuan mikro anu saluyu kedah dilakukeun numutkeun fitur bentukna, syarat akurasi sareng kaayaan téknis bagian-bagian anu kosong, ogé struktur sareng akurasi kapang. Kusabab karakteristik motong kawat, celah antara cetakan sareng cetakan cekung tina cetakan kawat kedahna sakedik langkung alit tibatan data konvensional, supados manjangan umur jasa kapang sareng kéngingkeun kualitas bagian anu langkung luhur.
Genep. Tekad ukuran aslina tina ujung motong tina blanking die
Ngagem ageman ujung dipaké pikeun nangtoskeun ukuran bagian kosong. Pikeun tumbukan sareng paéh, ukuran ujung motong langsung aya hubunganana sareng akurasi dimensi bagéan kosong. Saatos ujung motong dipakena, ukuran bagian kosong janten langkung ageung. Pikeun paéh kosong, ukuran bagéan na caket ukuran paéh. Nalika motong kawat, ukuran mesin anu asli tina ujung paeh diperyogikeun caket atanapi sami sareng ukuran wates minimum bagian punch; kanggo punching die, ukuran bagian na caket kana punching die. Nalika motong kawat, ukuran pamrosésan anu leres tina ujung punch kedah caket atanapi sami sareng ukuran anu paling ekstrim tina ditinju. Ku cara kieu, dina premis mastikeun akurasi dimensi tina bagian kosong, éta nguntungkeun manjangkeun umur jasa kapang jeung ningkatkeun kauntungan ékonomi.
Dina prosés produksi, cara ngolah anu wajar kedah diadopsi numutkeun kaayaan pamrosésan kapang pikeun minuhan sarat pamrosésan kapang. Akurasi pengolahan kapang kedah dipilih numutkeun akurasi bagian-bagian na. Dina enggoning nyumponan sarat akurasi bagian-bagian, pembuatan cetakan kedah dikirangan sabisa-bisa. Akurasi, dina raraga ngirangan biaya, numutkeun kaayaan pamrosésan kapang, akurasi produksi kapang konvek kedah hiji tingkat langkung luhur tibatan kapang anu cekung.
Tujuh, aplikasi motong kawat dina kapang
Dina produksi, sababaraha masalah kualitas bakal kajantenan saat kapang dianggo dina waktos anu sababaraha waktos, sareng sababaraha langkah kedah dilaksanakeun pikeun méréskeun éta numutkeun kaayaan anu saleresna. Upami bagian utama kapang (cembung sareng cetakan cekung) gaduh retakan di ujung motong, biasana pikeun motong deui bahan sareng ngolah ulang cetakan, tapi ayeuna nganggo prosés motong kawat, "metoda sisipan motong" tiasa dipaké pikeun ngalereskeun kapang.
Dina raraga adaptasi sareng téknologi motong kawat CNC pikeun kapang kapang. Perbaikan desain struktur kapang.
Punch tradisional biasana dirancang ku tilu léngkah, léngkah pangleutikna nyaéta ujung damel, tabel tengah mangrupikeun léngkah posisi anu tetep, sareng léngkah pangageungna nyaéta léngkah posisi aksial anu nyegah pukulan ditarik tina pelat anu tetep. Salah sahiji tina tilu léngkah ieu leungit. Henteu, masing-masing ngagaduhan fungsi nyalira. Punch motong kawat CNC diolah saatos dipareuman, sareng éta ngan tiasa diolah janten tabél méja lempeng kalayan sisi luhur sareng handap anu sami. Numutkeun ka fitur ieu, upami punch didesain salaku platform anu lempeng, kumaha ngalereskeun pukulan sareng pelat tetep? Métode tradisional kalebet beungkeutan sareng riveting. Prakték parantos ngabuktoskeun yén beungkeutan henteu tiasa dipercaya. Gampang digolongkeun nalika damel. Sanaos riveting pageuh sareng dipercaya, bagian tukang punch henteu tiasa dipareuman nalika dipareuman. Kami terang yén waja paduan karbon tinggi tiasa dipareuman dugi ka tingkat atos dina hawa. Bagéan anu dianggo punch kedahna gaduh cangkéngna tinggi, tapi bagian tukangna henteu tiasa gaduh karasa. Ieu mawa kasusah pisan kana perlakuan panas tina punch. Jelas ieu dua Cara ieu henteu saderhana, ekonomis, sareng dipercaya. Ngaliwatan seueur percobaan, kuring parantos nyimpulkeun sapasang struktur punch anu sapinuhna diadaptasi kana prosés motong kawat CNC. Upami punch anu langkung pondok sareng langkung sempit, éta tiasa didesain salaku jinis tabel lempeng numutkeun bagian anu dianggo dina punch, sareng léngkah anu sami dianggo pikeun posisi sareng ngalereskeun punch. Fiksasi aksial dibereskeun ku ngalebetkeun pin kana liang silinder sisi. Saatos punch diteukteuk, liang silinder dipotong ti luar ka jero dina motong online, janten aya 0,1 mm kénca sareng katuhu di bagian tukang punch. Motong kelim, gap ieu teu aya pangaruhna kana kakuatan pukulan saatos pin dipasang dina pin fixing aksial kanggo mencét pelat peleresanana. Éta tiasa ditingali tina Gambar 1 yén liang silinder diteukteuk kana punch, sareng alur semikircular digiling dina pelat peleresanana saluyu sareng pin dipasang pikeun posisi lengkep sareng ngalereskeun pukulan. Upami éta pukulan anu langkung sempit sareng langkung panjang, sababaraha liang silinder langkung tiasa ditambih. Diaméter spésifik sareng jumlah liang silinder ditangtukeun ku gaya debit. Éta tiasa ditingali tina Gambar 2 yén liang utas didesain dina permukaan tukangeun punch, sareng pelat pelindungna kentel saluyu, sareng sambel dipasang, sareng punch tiasa diposisikan sareng dibereskeun. Upami daérah cross-sectional punch cekap ageung, liang benang tiasa didesain dina raray tukangna sareng ditancebkeun ku baud kanggo nyegah pukulan murag. Ngaliwatan paningkatan tina séri conto ieu, punch parantos sapinuhna adaptasi sareng prosés motong kawat CNC, sareng strukturna saderhana, anu merenah pikeun prosés motong kawat CNC.
Dina prosés produksi, upami kapang dianggo lami, sababaraha masalah kualitas bakal kajantenan. Kapang kedah dilereskeun numutkeun struktur aktual kapang anu. Nalika ngararancang struktur kapang, sababaraha struktur anu wajar kedah diadopsi pikeun desain sareng pamrosésan numutkeun kaayaan pengolahan kapang, struktur kapang, sareng kinerja bahan kapang pikeun ngolah kapang anu langkung gampang, ngirangan biaya, nyingkat siklus manufaktur, sareng minuhan kabutuhan produksi sareng pamrosésan. Kabutuhan.
Dalapan, trend pangwangunan téknologi motong kawat CNC
Ruang pamekaran téknologi motong kawat CNC di hareupna lega pisan. Alatan étapajeulitna tinathe wire cutting process itself, the mechanism of wire cutting is still immature. Most of the research results are based on a large number of systematic process experiments. Therefore, the in-depth research on the principle of wire cutting is directly used. Guidance and application in practical processing are the fundamentals of the development of CNC wire cuttingtéknologi ngolah. The slow-moving wire cutting has the phenomenon of higher cost, and the fast-moving wire cutting has the problem of relatively low processing accuracy. On the basis of the existing technical level, the continuous development of new processes will be the development direction of CNC wire cutting technology. CNC wire-cutting machine tools will develop in a more reasonable and advantageous direction in terms of structural design and pulse power development; CNC wire-cutting processing will develop toward a higher level of automation and intelligence in terms of control technology; CNC wire The network management technology of cutting processing has been initially applied on high-end machine tools, and will be gradually promoted and applied to obtain better system management effects. In short, CNC wire cuttingtéknologi ngolah aims to improve processing quality, improve processing efficiency, expand processing scope and reduce processing costs, etc., and it is continuously developing in the mold industry.