Nelepon Kami +86-18688639324

Naon anu kedah dilakukeun upami sumbu X sareng Y tina motong kawat henteu nangtung

2021/05/29

Naon anu kedah dilakukeun upami sumbu X sareng Y tina motong kawat henteu nangtung


Dua-sumbu nangtung tina WEDM dumasar kana masing-masinglempeng.Kasalahan garis lempeng bakal dibayangkeun dina pangukuran nangtung. Hasil tina superposisi nilai-nilai ngajantenkeun ukuran vertikal teu akurat, janten anu pangpayunna mastikeun Lurus masing-masing, teras mastikeun silih jejeg.
Vertikal dua sumbu gumantung sadayana kana vertikal dua sét rel pituduh dina palét tengah. Nalika dirakit, hiji sét rel panunjuk arah dibereskeun dina acuan, sareng sét rél panungtun anu sanés diukur sareng disaluyukeun dugi ka sét rel panunjuk arah anu sanés sareng rujukan. Punch liang pin pikeun ngalereskeun nangtung tina dua sét rel pituduh dina palét tengah. Majelis sareng prosés pangukuran ieu pikeun ngudag operasi anu stabil sareng épéktip, sareng éta ogé kedah ngahaja ningkatkeun akurasi ku hiji tingkat. Kontrol indéks prosés panengah ieu penting pisan, sabab naha éta pamasangan, perbaikan atanapi hasil anu saleresna pikeun hiji waktos, akurasi ieu bakal kahontal. Langkung parah, upami nilai kasalahan anu diijinkeun sapinuhna dianggo dina pamasangan awal, maka akurasi bakal overvalued sareng akurat dina waktos payun. Salaku conto, upami standar akurasi alat mesin nyaéta 0,02, akurasi pangendalian internal salami gempungan kahiji kedah di handap 0,012. Pamasangan mimiti bagian penting sacara ketatdikawasa napin anu stabil sareng épéktip. Salaku tambahan kana lempeng sareng akurasi rel panduan éta nyalira, nangtung tina dua sumbu dijamin.

Sapertos lempeng, kaayaan damel tina screw lead ogé mangrupikeun faktor penting anu mangaruhan vertikal. Naon kakuatan éksternal anu ngabentuk sudut anu tangtu sareng permukaan posisi rel panduan bakal nyababkeun gerakan henteu normal tina rel panduan, kusabab rel panduan ngan ukur rel pituduh sareng henteu dijepit. Ku alatan éta, sakali kauninga yén nangtung tina sumbu X sareng Y ngaleuwihan standar, perlu ati-ati nangtoskeun naha éta disababkeun ku deformasi atanapi misalignment tina rel panduan éta sorangan atanapi disababkeun ku gerakan tina sekrup kalungguhan. Upami éta disababkeun ku pangaruh pangaruh tina rel panduan, balikeun deui prosés pas pikeun ngaleupaskeun sareng ngencarkeun sekrup kalungguhan sareng kacang dina sababaraha posisi masing-masing, sareng arah sareng nilai standar anu ngaleungitkeun umumna kedah stabil. Upami disababkeun kugangguantina gerakan sekrup sareng nut sekrup, arah sareng rutinitas nilaina bakal leungit. Entong leupas tina ngalereskeun rel panduan ambing sareng cabut pinna. Sagala operasi anu kaleungitan penilaian henteu kapaké. Sakali kuku ngalereskeun sareng ngaleupaskeun rel panduan dihapus, sadaya prosés tina rakitan munggaran sareng pangaturan anu didadarkeun di luhur kedah diulang.