Nelepon Kami +86-18688639324

Kumaha nangtoskeun alat mesin EDM-sedeng-speed nyata

2021/05/28

Kumaha nangtoskeun alat mesin EDM-sedeng-speed nyata


1. Minuhan standar nasional motong kawat

Anjeun henteu lepat, éta mangrupikeun sarat dasar anu teu tiasa langkung dasar. Kaasup katepatanstandar na safety standards. This looks very ridiculous, but it is actually a basic requirement. The reason for writing this is that most of the wire-cutting products currently on the market do not meet the national standards for reciprocating wire-cutting machine tools. In fact, it is to go fast. The silk standard can't even reach the repeat positioning accuracy and positioning accuracy in the most basic accuracy standards, so the compliance with the national standards is listed as the first. This is already the minimum requirement for medium wire. If even the basic wire-cutting national accuracystandar na safety standards are not met, are you ashamed to call it a higher-end medium wire than fast wire? The most basic national standard documents are listed below.
Lampiran: GB / T 7926-2005 Inspeksi Akurasi Mesin Kawat Listrik-Discharge Machine (Reciprocating Wire Type) GB / T 7926-2005
Mesin motong kawat debit listrik (jinis kawat bulak balik) syarat téknis JB / T 10082-2010

2. fungsi motong sababaraha

Fungsi fungsi multi-motong nyaéta ngagunakeun motong gancang pikeun ngaleungitkeun margin, teras nganggo pulsa alit kanggo scan pikeun ningkatkeun akurasi sareng lemesna. Ieu mangrupikeun cara ngolah anu biasa dianggo dina kawat anu ngalir laun. Ieu ogé fungsi anu dipiboga nalika konsép kawat tengah munggaran diusulkeun. Ayeuna seuseueurna kawat tengah tiasa minuhan aturan ieu.

3. Ngadopsi struktur tipe-C / pituduh linier / sekrup bola

Sanaos akurasi rel pituduh linier sareng rel panduan V-datar biasa langkung saéindustri, and the advantages and disadvantages of C-shaped structure and tuning fork structure are still being debated in industri, in reality, the current linear guide products are far better than the wire cutting manufacturers themselves. The made V-flat guide has good accuracy and good retention; this is because the manufacturing equipment of the linear guide manufacturer is far better than the manufacturing equipment of the wire cutting manufacturer. The rigidity and mechanical stability of the C-shaped structure is better than that of the tuning fork structure. Especially when the molybdenum wire shakes during processing, the vibration caused by the tuning fork structure will aggravate the vibration. This can be used as a condition to ensure that the product adopts high-precision structures and components.

4. Ngadopsi drive servo AC

Sanaos pabrik alat mesin internasional ngagunakeun motor stepper pikeun ngajantenkeun alat mesin presisi tinggi, harga motor stepper presisi tinggi sakitar sami sareng servos AC. Sajauh kaayaan anu saleresna dina pasaran, motor AC diperyogikeun pikeun dipilih kusabab pasar. Unit drive motor AC kawilang lengkep, sahingga laju réspon sareng akurasi posisi sistem motor AC jauh langkung luhur tibatan sistem undak anu relatif low-end ayeuna di pasar. Tangtosna, hargana ogé rada béda. Sistem motor AC umumna dasarna 3500-4000 / poros, sedengkeun motor stepper réaktif dianggo, motorna 200-300, supirna didamel nyalira, sareng 100, motor stepper hibrid anu langkung saé dianggo. , Motor 500-600, sareng ratusan drive tiasa dicandak. Kami masih kedah percanten yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun mayar.

5. Antarbeurat parameter pamrosésan tiasa diatur sareng dilengkepan ku database ahli.

Ningali tulisan ieu, diperkirakeun seueur jalma bakal anéh, henteu tiasa diolahparameter tina the middle threading be adjusted on the interface? But in fact, many of the so-called middle wire processing parameters are adjusted by a separate operation panel. The reason for this is because the previous editing and control system is used. It is clear that the editing and control system can only be programmed, and it was added later. The control function only controls the trajectory, so the WEDM manufacturer has no choice but to add a separate panel to adjust the processing parameters. What is required here is that the discharge system is under the control of the control system, because the independent trajectory control system and the discharge system cannot be automated. At this point, the middle wire must be in line with the slow wire, and some systems are on the surface of the system. The processing parameters are set here, the background is actually independent, you can only use the wire control to select 8 groups of processing parameter tina the discharge unit. The standard that the middle wire should have is: in the operation interface, the processing parameters can be selected arbitrarily, and the parameter library is equipped, that is, the preset processing parameters or the processing parameters used last time can be called.

6. Parameter ngolah tiasa dirobih dina program

Dina pamrosésan kawat anu laun, parameter pamrosésan tiasa sacara otomatis dirobih dina program numutkeun posisi nalika kandelna workpiece anu diolah robih. Metoda ieu tiasa dianggo pikeun ngarobih parameter-parameter workpiece atanapi nganggo kecepatan feed anu sanés pikeun bagian juru lempeng. . Ku alatan éta, campur tangan manual dina prosés ngolah diréduksi. Pikeun kawat tengah, ngarobih santunan anu pang gunana. Kusabab kaleungitan kawat molibdenum, nalika motong bahan damel ageung, potongan dugi ka tingkat anu tangtu, kusabab kaleungitan kawat molibdenum, santunanana diganti. Éta hartosna akurasi bagian anu diolah tiasa ningkat.

7. fungsi tegangan konstan

Nyatana, éta mangrupikeun fungsi pangaturan tegangan otomatis, kusabab parobihan tegangan saéstuna aya pangaruh anu hébat kana pangaruh motong. Ayeuna, kaseueuran alat mesin motong kawat nyoko kana cara ngégél kawat molibdenum ku palu anu beurat. Kauntungan tina struktur ieu nyaéta yén strukturna saderhana, gampang diterapkeun, sareng karugian Éta sacara otomatis tiasa ngimbangan parobahan tegangan low-frequency, sareng kamampuan pikeun ngimbangan parobahan tegangan-frekuensi tinggi dasarna nol. Ayeuna aya pangaturan tegangan éléktronik. Salah sahiji cara nyaéta ngagunakeun motor pikeun ngendalikeun perpindahan tong kawat. Metodeu anu umum nyaéta pikeun ngendalikeun motor pikeun ngencarkeun roda pituduh dina gelung kawat molibdenum. Cara ieu ngagaduhan kaunggulan sareng karugian masing-masing. , Tapi sahenteuna fungsi ieu diperyogikeun.

8. kéju éléktronik

Motong kawat saacanna nganggo kotak kontrol tangan. Upami anjeun hoyong ngalih jarak anu alit, éta bakal nguji kualifikasi kaulinan éléktronik operator. Jumlah gerakan ditangtukeun ku waktos mencét; éta akurat pisan, sareng sacara alami teu mungkin pikeun ningkatkeun akurasi. Ku alatan éta, dianggap perlu aya fungsi pangendali tina 1 gerakan mikron, sareng cita-cita na nyaéta ngagaduhan 1 mikron. 10 pilihan micron sareng 100 micron, anjeun tiasa nganggo handwheel éléktronik pikeun mindahkeun méja tempat damel.

9. Fungsi posisi otomatis

Pikeun sababaraha bagéan olahan anu béda, kawat tengah kedahna ngagaduhan fungsi posisi otomatis, anu ngabantosan ngabenerkeun titik référénsi tina workpiece, anu hartosna akurasi pengolahan tiasa ditingkatkeun. Upami rujukan pamrosésan henteu akurat, kumaha akurasi ngolahna? Sahenteuna kedahna ngagaduhan fungsi bunderan jero, silinder, posisi ujung, sareng posisi otomatis tina sudut jero sareng luar. Dina waktos anu sami, akurasi posisi kedah kirang tina 2 kawat.

10. fungsi santunan pitch

Nyatana, tulisan ieu aya hubunganana sareng tulisan anu munggaran. Upami teu aya santunan pitch, akurasi tiasa nyumponan standar nasional dina tiori. Nanging, dina kanyataanana, sesah pikeun motong kawat tanpa santunan pitch pikeun minuhan indéks akurasi. Alesanna aya di dieu. Tulisan ieu dikaluarkeun sacara kapisah sabab ogé ngalibatkeun masalah ingetan akurasi. Saatos alat mesin sedeng-threaded dianggo pikeun waktos, leungitna akurasi tiasa dilereskeun ku fungsi santunan pitch, sahingga akurasi alat mesin tiasa balik kana rentang standar nasional. Di jero.

Nyatana, kawat tengah anu idéal kedah ngagaduhan seueur fungsi, sapertos: gerakan gancang-gancang, koordinat absolut, perlindungan tina tabrakan kawat nalika gerak, fungsi diagnosis diri, sareng sajabana, anu teu didaptarkeun pikeun waktos ayeuna.

Nalika nangtoskeun naha alat mesin cocog sareng kawat tengah, urang tiasa ngukur éta ngalawan standar di luhur.