Nelepon Kami +86-18688639324

Kirim Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam. Harga pamrosésan Mékanis, Panémbong baking varnish, body sheet metal, pabrik mandiri kabinet kontrol CNC, pamekaran parangkat lunak mandiri, sareng garis rakitan alat alat mesin. nyaéta anu panghandapna tapi kalayan kualitas anu saé.