Nelepon Kami +86-18688639324

Tentang Kami

Sejarah urang

Peralatan Xinleiting CNC didirikeun taun 2014. Dina taun 1999, perusahaan nyayogikeun alat-alat mesin peralatan, fuselages, kabinet kontrol, sareng sajabana pikeun ngabantosan merek-merek doméstik utama. Kami gaduh 20 taun pangalaman téknis dina industri alat mesin EDM kawat-cut. Téknologi kami payuneun pabrik Cina anu sanés. Kami parantos ngarobih sababaraha kali numutkeun panggunaan pelanggan pikeun mastikeun stabilitas anu dianggo sareng daya tahan alatna. Alat-alatna nganut seueur alat-alat calakan, anu ngirangan pisan biaya peralatanna, sareng harga kami ogé murah. Diantara pabrik-pabrik sanésna, volume penjualan kami di Cina jauh teuing tibatan pabrik-pabrik anu sanés. Ayeuna, urang gaduh dua pabrik ageung di Cina anu sacara mandiri tiasa ngarengsekeun sakumpulan peralatan. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 500 padamel sareng 56 agén Tionghoa aya di kota industri utama di Cina.

Pabrik kami

Guangdong Xinleiting CNC Equipment Co., Ltd. tanggung jawab pikeun bisnis lokal sareng luar negeri di Guangdong, sareng cabang Jiangsu tanggung jawab pikeun bisnis di daratan barat laut Cina di tengah sareng handapeun handap Walungan Yangtze di belah kalér Cina.

Aplikasi Produk

Sagala jinis motong khusus logam, ngolah perlengkapan kapang presisi, ngolah bagian presisi, cocog pikeun sagala jinis perusahaan sedeng sareng ageung, ogé pabrik alit, bengkel alit sareng pabrik olahan tunggal, jst.

Sértipikat kami

Merek Sértipikat Patén, Sértipikat Patén Brand, Sértipikat Patén Panémbong, Sértipitas Kualitas Pengawasan Otoritas Nasional, AAA Perusahaan Kredit Layanan Kualitas, Merék Inovasi Mandiri Cina, Merk Terkenal Cina, Inovasi Provinsi Guangdong sareng Unit Komitmen Komitmen Kualitas. Pabrik parantos lulus sertifikasi manajemén ISO9001.2008.

Parabot Produksi

Awak beusi cor, penampilanana dicét, awakna lambaran logam, kabinet kontrol CNC didamel sacara mandiri, parangkat lunak dikembangkeun sacara mandiri, sareng garis perakitan calakan tina alat mesin dirakit.

Pasar Produksi

Di Cina, urang bakal ngajual 5767 unit dina 2020, 2465 unit di Propinsi Guangdong, sareng 1.855 unit di Dongguan, kota industri penting di Cina. Sumawona, kinerja urang di Cina ningkat antara 0,06-0,08% unggal taun.

Jasa kami

Ayeuna, pikeun palanggan luar negeri anu mésér peralatan urang sateuacanna, alat-alatna tiasa dianggo normal. Kami bakal nyayogikeun suku cadang pikeun bagian tahan karusakan, sareng agen perekrut ti sakumna penjuru dunya.