Nelepon Kami +86-18688639324
800 * 1000 mesin motong kawat EDM CNC ekonomis
  • Air Pro800 * 1000 mesin motong kawat EDM CNC ekonomis

800 * 1000 mesin motong kawat EDM CNC ekonomis

Motong kawat sedeng ieu dilakukeun ku ngagunakeun Sistem Pitunjuk Linear Silver Shanghai Taiwan sareng sistem kontrol calakan operasi anu dikembangkeun ku Xinleiting. Perusahaan parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, ngagaduhan sababaraha patén, sareng sadaya produk parantos lulus SGS, Saatos lulus uji MSDS, éta bakal dilebetkeun kana pasar, ngenalkeun sistem manajemen kualitas produk anu lengkep, sareng teras-terasan ningkatkeun sababaraha rupa fasilitas perangkat keras sareng parangkat lunak, sareng narékahan pikeun nempatan pasar kalayan kualitas.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Xinleiting CNC EDM Sedeng Speed ​​Kawat Mesin motong

Cina Guangdong Xinleiting CNC Equipment Co., Ltd. mangrupikeun pabrik alat-alat mesin motong kawat CNC kalayan sajarah langkung ti 20 taun. Perusahaan nuturkeun sistem produksi anu dikontrol ketat sareng padamel profesional anu terlatih.

Lokakarya kami dilengkepan: tanaga ahli téknis sareng téknis mariksa unggal tingkatan, anu ngajamin pisan kualitas produk.


Bubuka produk:

Motong kawat sedeng ieu dilakukeun ku ngagunakeun Sistem Pitunjuk Linear Silver Shanghai Taiwan sareng sistem kontrol calakan operasi anu dikembangkeun ku Xinleiting. Perusahaan parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, ngagaduhan sababaraha patén, sareng sadaya produk parantos lulus SGS, Saatos lulus uji MSDS, éta bakal dilebetkeun kana pasar, ngenalkeun sistem manajemen kualitas produk anu lengkep, sareng teras-terasan ningkatkeun sababaraha rupa fasilitas perangkat keras sareng parangkat lunak, sareng narékahan pikeun nempatan pasar kalayan kualitas.


Parameter produk (spésifikasi) :

Ngaran Produk

Xinleiting alat mesin motong kawat EDM CNC sedeng-gancang

OEM & ODM

Guangdong Xinleiting CNC Equipment Co., Ltd.

Ukuranna

800 * 1000/1000 * 120

Wengkuan aplikasi

Ngolah kapang, bagian mékanis, bagian presisi, perlengkapan, cetakan sareng perlengkapan


Diménsi:


Detil produk:

(1)Kaamanan:Nami produk anu khas nyaéta panggunaan tegangan listrik DC-voltase rendah, anu tiasa dianggo pisan aman.

(2)Teu karasa:Xinleiting motong kawat kecepatan sedeng nyoko kana sistem rel kawat pérak Taiwan, anu ngagaduhan stabilitas anu saé

(3)Héjo sareng perlindungan lingkungan:Bahanna didamel tina bahan anu ramah lingkungan, anu tiasa didaur ulang, diolah sareng dianggo deui, sareng moal ngotorkeun lingkungan.


Kualifikasi produk

Perusahaan kami parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sareng ngagaduhan sababaraha patén. Sadaya produk parantos diuji ku SGS sareng MSDS teras dilebetkeun kana pasaran. Kami parantos ngenalkeun sistem manajemen kualitas produk anu lengkep, sareng teras ningkatkeun sababaraha perangkat keras sareng fasilitas parangkat lunak. Ngilikan pasar kalayan kualitas.


Bungkusan sareng kiriman

Unit penjualan:item tunggal

Ukuran paket tunggal:120 * 140 cm

Beurat kotor tunggal:960 kg

Waktos pangiriman:15 dinten -30 dinten

Jumlah (set)

1-100

> 100

Waktos (dinten)

15

Pikeun disawalakeun


Jasa saatos-jualan

1. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga dihubungi kami. Urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna.

2. Upami anjeun wareg ku produk sareng jasa kami, punten masihan kami eupan balik anu saé.


FAQ:

Q1. Naha anjeun pabrik? Dupi anjeun ngagaduhan pabrik?

A: Kami produsén propésional langkung ti 15 taun sareng urang gaduh pabrik. Anjeun tiasa ningali gambar pabrik urang.

Q2. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sampel gratis? Naha tiasa dikirimkeun gratis?

A: Urang tiasa ngirim sampel anu diolah ku mesin uji coba, sareng sampel dikirimkeun gratis.

Q3. Naha anjeun ngalakukeun OEM?

A: Leres. Urang tiasa ngarobih ukuran khusus numutkeun kabutuhan anjeun, alat-alat anu teu standar.

Q4. Naon waktos pangirimanna?

A: Numutkeun ukuran sareng kuantitas, waktos pangiriman biasana 1-5 dinten. Nalika kami terang detail produk, urang tiasa nyaritakeun waktos pangiriman anu pasti.


Tag Panas: 800 * 1000 mesin motong kawat EDM CNC ekonomis, Disesuaikan, Kualitas, Pabrikan, Didamel di Cina

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.