Nelepon Kami +86-18688639324

Tentang Kami

Maca deui >
Guangdong Xinleiting CNC Equipment Co., Ltd.

Peralatan Xinleiting CNC didirikeun taun 2014. Dina taun 1999, perusahaan nyayogikeun alat-alat mesin peralatan, fuselages, kabinet kontrol, sareng sajabana pikeun ngabantosan merek-merek doméstik utama. Kami gaduh 20 taun pangalaman téknis dina industri alat mesin EDM kawat-cut. Téknologi kami payuneun pabrik Cina anu sanés. Kami parantos ngarobih sababaraha kali numutkeun panggunaan pelanggan pikeun mastikeun stabilitas anu dianggo sareng daya tahan alatna. Alat-alatna nganut seueur alat-alat calakan, anu ngirangan pisan biaya peralatanna, sareng harga kami ogé murah. Diantara pabrik-pabrik sanésna, volume penjualan kami di Cina jauh teuing tibatan pabrik-pabrik anu sanés. Ayeuna, urang gaduh dua pabrik ageung di Cina anu sacara mandiri tiasa ngarengsekeun sakumpulan peralatan. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 500 padamel sareng 56 agén Tionghoa aya di kota industri utama di Cina. .